Clubweekend 4 - 5 - 6 september.

Een vast traditie van onze club is het clubweekend. Ik vond het dan ook jammer dat het dit jaar niet in de planning stond. Redenen, er waren geen personen die het wilden organiseren.
Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Dat moet toch niet zo’n grote klus zijn. En ik ben er mee aan de slag gegaan.
Eerst rondgekeken waar naar toe en dan eens kijken wat een betaalbaar hotel daar in de buurt is.

De redelijk befietsbare afstand is Arnhem en omgeving. Een mooi afwisselend fietsgebied. Als het in de route valt nog een paar kuitenbijtertjes onderweg.

Op vrijdag 4 september gaan we om 8.30 uur vertrekken uit Wognum. Via Harderwijk en Arnhem fietsen we naar Elst.
Een afstand van ca 135 km. De zaterdag een fietstocht van ca 100 km. Vertrek om 9.30 uur. Waarheen gaan we nog uitzoeken maar bijv. richting Groesbeek is een optie. De zondag weer op naar huis. Dan gaan we via Amsterdam. Vertrek om 9.30 uur. De routes worden door Simon Kuin uitgezocht. Op alle dagen hebben we één tussenstop voor koffie met gebak. We krijgen van het hotel een lunchpakket mee. De kosten van het hotel (Wapen van Elst) zijn € 152,--. Hierin zitten twee overnachtingen met ontbijt, diner en lunchpakket. Ik heb voorlopig 10 tweepersoonskamers geregeld. Deze kosten dienen vooraf betaald te worden. De deelnemers krijgen daar bericht van.

Heb je belangstelling geef je op voor 15 juni. En natuurlijk mag je vrouw of partner mee.
Ook voor hun is het een prachtige omgeving met Arnhem en Nijmegen in de buurt. De eerste 20 aanmeldingen zijn zeker van deelname, worden het meer dan ga ik met het hotel overleggen of er nog plaats is.

Aanmelden bij Jan Hania via de mail: j.hania@quicknet.nl of telefonisch 0229-572467.
Menu