Toerinformatie:


Fiets mee met TCW

Heb je goede voornemens, fiets je graag en zoek je daarbij gezelligheid, dan is fietsen in clubverband bij Tourclub Wognum een prima idee! Onze leden komen uit de dorpen van de gemeenten Medemblik, Hoorn, Opmeer en Koggenland.
We organiseren in het fietsseizoen diverse tochten vanaf 40 kilometer. Binnen de vereniging bestaat ook de mogelijkheid om met een aantal leden deel te nemen aan interessante ritten, die worden georganiseerd door andere clubs. Een keertje meefietsen om kennis te maken met de club is een goede optie.

Voor € 49 per jaar ben je lid van onze Tourclub. Vanwege het daaraan gekoppelde lidmaatschap van de NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie) ben je verzekerd tijdens de clubtochten en ook tijdens de ritten die je individueel rijdt. De NTFU geeft jaarlijks een informatieblad uit waarin alle georganiseerde fietstochten van onze collega-tourclubs binnen Nederland worden vermeld.

Heb je belangstelling, onze secretaris Wim Broekhuizen geeft graag inlichtingen over de vereniging,
tel. 0229 572159 of secretaris@tourclubwognum.nl.
Avondfiets4daagse.

Van maandag 25 mei t/m donderdag 28 mei a.s. organiseert Tourclub Wognum een avondwandel- en fiets4daagse voor iedereen! Voor de wandel4daagse gaat u naar;
Avond4daagse.

Het startbureau;
Sport en Wellnesscenter De Bloesem
Conferencelaan 19 1687 RA Wognum

Afstanden:
Fietsen 20 km of 40 km.
Start: vanaf 18:30 uur
Kosten: € 5,- p.p. bij voorinschrijving (incl. medaille en diploma)
De voorinschrijving is van 12 april t/m 17 mei.
Daarna zijn de kosten 6 euro.

Er kan vier dagen gefietst worden voor een diploma en een medaille.
De aantrekkelijke fietsroutes voeren door Wognum en de mooie omgeving.
Omdat de scholen intensief bij het wandelevenement betrokken worden, is de verwachting dat veel kinderen en ouders zullen meedoen. Om vertraging bij de start te voorkomen is er ook voor fietsers een voorinschrijving, van 12 april t/m 17 mei. Tijdens de Avond4daagse zullen de routes op gpx beschikbaar zijn.

Op zaterdagochtend 23 mei van 11.00 tot 12.00 uur
kunnen diegenen die hebben voor ingeschreven alvast hun kaart afhalen tegen contante betaling. Nieuwe inschrijvingen á € 6,- zijn ook mogelijk, net als bij de start.

Fiets jij ook gezellig mee? Schrijf je dan hier in! (vanaf 12 april )

Inschrijfformulier inleveren in groene bus in Sport en Wellnesscenter De Bloesem tot 18 mei
of per E-mail versturen naar,
avond4daagse@tourclubwognum.nl
Geen informatie
Menu